Premijera dokumentarnog filma Palma Nostra 3. decembra!

30.11.2022.


Kratki dokumentarni film ‘‘Palma Nostra’’ premijerno će biti prikazan u subotu  3. decembra, s početkom u 20 časova u Orjen sali hotela Lazure u Herceg Novom!


Dokumentarni film "Palma Nostra" je zasnovan na ideji tima NVO Novi Val iz Herceg Novog i predstavlja mali omaž palmama kojih više nema, ustupanje prostora autentičnim glasovima Novljana, njihovom sjećanju i sentimentu.


U filmu učestvuju: Milica Berberović, Dragana Daca Dabović, Slavica Kosić, Miraš Martinović, Nikola Šorović, Zoran Zoro Martinetti, Tomislava Vukićević, Miloš Vučković.


Kamera i montaža: Jana Radan


Trajanje filma: 27min


Dokumentarni film Palma Nostra jedna je od aktivnosti istoimenog projekta NVO Novi Val, koji je podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2). ReLOaD2 program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa 15 opština, među kojima je i klaster Coastal Mates sa Opštinom Herceg Novi.


Subota, 3.12.2022. u 20h
Orjen sala, hotel Lazure
Ulaz: besplatan


Dobrodošli!

Postani valom

Javi nam se

Učestvuj i ti

cross Zatvori
Prijatelji

Projekat je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu2–ReLOaD2, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.

Prijatelji